Cuptorul Bosch HBA43T360 este un cuptor electric incorporabil cu clasa A la eficienta consumului de energie. Multa lume este reticenta cand vine vorba de cuptoare electrice si le prefera pe cele clasice care functioneaza pe baza de gaz.
Ei bine, cuptorul incorporabil Bosch HBA43T360 este cuptorul care poate face pe oricine sa se razgandeasca usor. Pe cat de grea este trecerea de la un coptor clasic la unul electric, la fel de dificila se poate dovedi si trecerea inapoi odata ce cuptorul electric Bosch HBA43T360 a fost testat. Pe langa avantajele timpilor de asteptare mai mici si incalzirea mult mai rapida pe care toate cuptoarele electrice le ofera, cuptorul Bosh este dotat cu un sistem de autocuratare, EcoClean.

CE ESTE CURATAREA ECOCLEAN?

Peretele posterior si peretii laterali ai cuptorului sunt acoperiti cu un strat special din particule ceramice care preiau murdaria si o descompun, asadar orele de munca anevoioasa de curatare a cuptorului vor fi istorie. Curatarea are loc chiar in timpul gatitului, stratul ceramic al sistemului EcoClean fiind mereu activ.

Design
Designul cuptorului este unul simplist dar elegant. Culoarea predominanta este negru, un negru lucios usor spre un argintiu sau gri inchis. Culoarea face cuptorul usor incorporabil din punct de vedere vizual in orice mobila de bucatarie. Usa de la cuptor desi neagra, devine semi-transparenta cand functia de iluminare interioara este activa. Afisajul de tip LCD si butoanele push-up sunt plasate in partea de sus a cuptorului, deasupra usii.
Cuptorul are 59.5 cm in inaltime, 59.5 cm in latime si 51.5 cm in adancime, iar volumul este de 62 litri.

Functii si dotari
Bosch HBA43T360 are 7 functii, cele mai importante fiind incalzirea rapida automata, grill-ul rabatabil cu suprafata variabila, programatorul electric ce permite pornirea sau oprirea automata si bineinteles functia de autocuratare EcoClean despre care am vorbit deja in randurile de mai sus.
Odata cu cuptorul veti primi si o tava de copt din aluminiu, o tava de copt emailata si un gratar combi ca si accesorii.