Asus VivoBook S301LA-C1152H

etryrtytreyt

Asus VivoBook S301LA-C1152H este un ultrabook de ultima generatie ce are ca unic scop o mobilitate extrem de sporita.

Design-ul ultrabook-urilor produse de Asus sunt gandite pentru a surprinde natura artistica a fiecarui utilizator si suprinde prin detaliile estetice foarte atragatoare. Notebook-urile din seria ASUS VivoBook ofera un stil aparte si un nivel ridicat de eleganta.

Design-ul tuturor produselor din aceasta serie ultrapotabila suprinde de la aspectul general pana la elementele fine in detaliu unde putem amintii suprafetele usor rotunjite ce ofera o senzatie unica la atingere. Gratie tehnologiei Asus Splendit imaginile afisate prin display sunt de o culoare vie si un contrast potrivit.

Specificatii hardware
Display splendit
Tehnologia exclusivă ASUS Splendid oferă imagini puternice și vibrante, pentru a satisface și cele mai exigente standarde. Aceasta optimizează setările ecranului în funcție de aplicația rulată, ajustând gama de culoare și nivelul detaliilor. Rezultatul este o calitate ieșită din comun a imaginilor și culorilor în toate aplicațiile, de la filme la fotografii. Tehnologia Splendid oferă patru moduri de funcționare diferite, pentru a putea compensa diferitele condiții de vizualizare, astfel încât poți alege modul preferat în funcție de cerințele personale și condițiile mediului înconjurător. ASUS VivoBook
SonicMaster
Cu ajutorul tehnologiei exclusive SonicMaster, ASUS VivoBook oferă cea mai bună experiență audio din clasa sa. Design-ul special, componentele hardware de calitate superioară și software-ul perfect optimizat conlucrează pentru a oferi o experiență sonoră extraordinară. Componentele de înaltă precizie dezvoltate de ASUS includ difuzoare și camere de rezonanță de dimensiuni mari, în timp ce aplicațiile software îți permit să te bucuri de un sunet de-a dreptul spectaculos. În plus, beneficiezi de bass mai profund și bogat, o gamă audio extinsă, sunet surround foarte realist, volum mai bun, dar și o claritate sonoră deosebită. Toate acestea fac din ASUS VivoBook o soluție multimedia completă, fiecare melodie, film sau joc oferind o experiență audio mai bună, mai echilibrată și dinamică. ASUS VivoBook
ASUS VivoBook Touchpad
Touchpad-urile echipate cu tehnologie Smart Gesture dispun de un sistem de detecție a gesturilor multi-punct, pentru o experiență de utilizare superioară. Acestea permit un nivel de interacțiune ieșit din comun, dispunând de funcții precum scroll sau click dreapta pentru accesul rapid la diverse aplicații avansate, fără a utiliza mouse-ul. Soluția avansată de eliminare a interacțiunilor accidentale îmbunătățește precizia și acuratețea sistemului de control, și implicit ușurința în utilizare. Touchpad-urile echipate cu tehnologia ASUS Smart Gesture permit accesarea funcțiilor Windows 8 dedicate în mod special ecranelor cu control tactil, prin optimizări la nivel hadware și software.
ASUS VivoBook Acces instant
Sistemele portabile ASUS VivoBook oferă un nivel de performanță atât de bun încât devin practic o extensie a ta. Pe lângă sistemul de control tactil foarte precis, funcția Instant On de revenire în 2 secunde din modul așteptare elimină orice frustrare legată de timpii de repornire foarte lungi! Cu ajutorul tehnologiei Super Hybrid Engine II, aceste sisteme oferă intervale de funcționare în modul așteptare de până la 14 zile, și sunt gata de lucru (sau distracție) oricând aveți nevoie de ele. Deși sunt compacte, ele includ procesoare puternice Intel® Core™ de generația a 4-a (până la Core™ i7), pentru redare foarte cursivă de conținut multimedia HD și funcționare la parametrii optimi în orice scenarii de utilizare.
ASUS VivoBook Performanta
Sistemele ASUS VivoBook sunt “motorizate” de procesoare puternice Intel® Core™ de generația a 4-a (până la Core™ i7). Acestea integrează procesoare mai rapide, soluții video mai puternice și un controller integrat pentru memorie, ce permit un nivel ridicat de performanță într-o varietate întreagă de sarcini, de la utilizare obișnuită la redarea de conținut multimedia HD. Sistemul ASUS VivoBook oferă o experiență de utilizare foarte cursivă și fluidă, indiferent de scenariul de utilizare, într-un design foarte subțire și portabil.

 

Procesor

Tip procesor: Intel® CoreTM i7 4510U Haswell cu 2 nuclee si 4 MB cache

Tehnologie procesor: 22 nm

Frecventa procesor:2000 MHz

Turbo Boost pana la: 3100 MHz

Procesor grafic integrat: Intel HD Graphics 4400

Display

Caracteristici speciale display:

Glare
Support touch panel
Diagonala (inch): 13.3

Rezolutie: 1366 x 768

Format display: HD

Tip display: LCD LED cu Touchscreen

Memorie
Capacitate memorie: 8 GB

Tip memorie: DDR3

Frecventa:1600 MHz

Nr sloturi/sloturi ocupate: 1/1

Memorie integrata: 4096 MB

Slot 1: 4096 MB

Hard Disk
Capacitate stocare: 1 TB

Viteza de rotatie: 5400 rpm

Tip Stocare: SATA

Placa Video
Tip memorie video: Integrata

Producator chipset video: Intel

Seria: Intel HD Graphics 4400

Multimedia
Audio:

Difuzoare integrate
Microfon integrat
Camera WEB: HD

Cititor de carduri: Da

Carduri suportate: SD si MMC

Tehnologie: SonicMaster

Porturi
1xHDMI; 1xUSB 3.0; 2x USB 2.0, 1xRJ-45; 1xIesire audio;

Comunicatii
Retea: 10/100/1000; Bluetooth: 4.0 si Wireless: 802.11 b/g/n

Alimentare
Acumulator : Li Ion 2 Celule ce asigura o autonomie de pana la 3 ore conform producatorului;

Altele
Securitate: Kensington Lock

Greutate: 1.8 Kg

Material carcasa: Aluminiu

Caracteristici speciale: TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere

Dimensiuni (W x H x D): 331 x 21.8 x 234 mm

Tastatura numerica: Nu

Tastatura: Tastatura internationala

Software
Sistem de operare: Microsoft Windows 8, 64 biti