10

Asus G771JM-T7043D este un laptop in special pentru gaming datorita specificatiilor tehnice de ultima generatie si designului inovator. Acest model de laptop vine intr-o carcasa cu insertii de aluminiu, un negru cu o tenta deschisa si insertii de rosu aprins pe taste precum si iluminarea cu aceasta culoare a tastelor. Tastatura are marcate tastele pentru jocuri WASD, oferind un feedback la tastare solid. Puteti ajusta lumina de fundal in conseciinta pentru a se potrivi mediului de joc.

Acest laptop vine cu o diagonala a display-ului de 17.3 inch si un ecran LED cu o rezolutie maxima de 1920 x 1080 pixeli, gratie acestei rezolutii display-ul este unul de tip full HD. Un ecran Full HD cu unghiuri largi de vizualizare va ofera imagini clare. In cazul in care nu este suficient, tehnologia Trinity Display va permite sa conectati seria G la alte trei monitoare pentru capacitate multitasking suplimentare. Laptopul are dimensiunile 415 x 35.6 – 30.4 x 280 mm si o greutate de 3.4KG, cam mult putem spune daca planuim sa ne deplasam des cu laptopul intr-o geanta de mana.

Impresii generale
Asus G771JM-T7043D face parte din seria G de laptopuri de la Asus, serie ce ofera o experienta uluitoare in materie de gaming pe un notebook in principal datorita procesorului Intel Core i7 si a placii grafice din seria NVIDIA GTX. Intrati in lumea jocurilor cu ecranul Full HD IPS, unghiuri de vizualizarea de 178 grade, ASUS SonicMaster si ROG Audiowizard. Sistemul sau de management termic functioneaza eficient in fundal pentru a va oferi sesiuni maraton de joc neintrerupte. Touchpad-ul integrat este cu control multi-touch pentru gesturi, care accepta diverse functii de derulare, zoom si lansare cu ajutorul degetelor.

Gaming-ul este in centrul atentiei laptopurilor din seria G, au fost create pentru va oferi grafica uimitoare la nivel de de desktop. Echipat cu NVIDIA GeForce GTX 860M cu suport Microsoft DirectX 11 si pana la 4G GDDR5, veti experimenta imagini mai clare in joc si un game-play super-fluid. Nucleu acestui laptop este totusi procesorul de ultima generatie Intel Core i7 generatia Haswell, modelul 4710HQ. Acest procesor quad-core ruleaza la o frecventa de 2.5GHz care poate fi suplimentata gratie tehnologiei turboboost pana la 3.5GHz. Memoria cache este de 6MB la acest model iar chipsetul video integrat este Intel HD Graphics 4600, un chipset care intra in actiune doar la o utilizare banala a sistemului precum redare continut multimedia online, navigare web, etc.

Asus G771JM-T7043D vine cu o memorie de 16GB RAM prin doua placute de cate 8GB care functioneaza in mod dual. Memoria lucreaza la o frecventa de 1600MHz iar sistemul dispune de doua sloturi pentru memorie, ambele fiind ocupate la achizitionare. Spatiul de stocare disponibil este reprezentat de un dispozitiv principal de tip SSD cu o capacitate de 512GB pentru a asigura o rulare rapida a sistemului si un hard-disk secundar cu o capacitate de 2TB care este folosit pentru stocarea in masa a fisierelor. Sistemul audio este redat prin niste difuzoare Bang & Olufsen ICEpower.