Anvelope de iarna Bridgestone Blizzak LM001

Caracteristici:

Producator: Bridgestone

Model: Blizzak LM001

Anotimp: Iarna

Utilizare: Autoturisme

Latime: 165 pana la 205

Diametru: Intre 14 si 16 inch

Indici de viteza: T, H

Beneficii: Aderenta optima pe zapada. Combate acvaplanarea. Durata de viata cu pana la 15% mai lunga.

Cei de la Bridgestone incearca sa ofere clientilor anvelope de inalta performanta, durabile, de o calitate superioara, ce ofera siguranta si confort la un nivel foarte ridicat. Unul din profilurile cu care cei de la Bridgestone se mandresc cel mai mult, Blizzak LM001 a fost proiectat pentru a face fata conditiilor de iarna cu siguranta si in confort. Se distinge prin comportamentul excelent avut pe drumuri inzapezite.

In urma testelor efectuate, a reiesit faptul ca anvelopele au performante notabile nu numai in ceea ce priveste aderenta si tractiunea, dar si in ceea ce priveste distantele de franare foarte reduse. Anvelopele Blizzak LM001 sunt potrivite pentru orice fel de drum, in special pe zapada unde ofera un nivel de confort ridicat atat pentru sofer cat si pentru pasageri.

Acest profil indeplineste toate standardele europene dar si toate necesitatile soferilor, fiind o anvelopa versatila ce ofera siguranta sporita in diferitele conditii de drum ce pot fi intalnite pe timpul iernii: zapada, polei, lapovita, etc.

Cei de la Bridgestone au utilizat un numar variat de tehnologii complexe si inovatoare cu scopul de a creea anvelope de iarna versatile, de inalta performanta. Acestia au vrut de asemenea sa arate si faptul ca automobilele cu tractiune integrala nu sunt scutite de necesitatea echiparii cu anvelope de iarna.

Blizzak LM001 ofera performante cu greu egalabile in ceea ce priveste aderenta pe timp de iarna, in special fata de anvelopele de vara si cele all season. Unul dintre motivele pentru care aceste anvelope performante inalte si constante este utilizarea tehnologiei de acoperire a benzii de rulare cu un nano strat de material protector, ce reduce foarte mult uzura anvelopei. Sunt utilizate si alte tehnologii care fac ca aceste anvelope sa fie un aliat excelent pe timpul iernii, banda de rulare si compusii de cauciuc utilizati fiind proiectati special pentru a oferi performante de nivel ridicat in acest sezon.

anvelope de iarna bridgestone

Cauciucul utilizat in productia anvelopelor ajuta la imbunatatirea nivelului aderentei si ofera acestora abilitatea de a circula cu mai mare eficienta pe toate tipurile de carosabil.

Designul benzii de rulare ajuta la evacuarea apei in surplus, iar tehnologia 3D utilizata in designul blocurilor de cauciuc si a lamelelor permite imbunatatirea manevrabilitatii pe carosabil uscat si inzapezit, crescand considerabil nivelul de siguranta. De asemenea, anvelopele au o durata medie de viata cu 15% mai lunga decat cea a anvelopelor concurente.

In urma testelor la care au luat parte, Blizzak LM001 au obtinut rezultate foarte performante, tehnologiile utilizate contribuind semnificativ la imbunatatirea sigurantei si confortului pasagerilor autoturismelor pe care sunt montate.