CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Față de alte modele la prețuri asemănătoare prezente pe rafturile magazinelor din România, Akira B12HU24F este un televizor care are marele avantaj de a dispune de capabilitatea de a reda imagini la o rezoluție Full HD, de 1920 x 1080 pixeli.

Acest lucru poate fi considerat un mare plus, ținând cont de faptul că, deși rezoluția Full HD este standardul actual (găsești alte modele FHD aici), este destul de greu să găsești la un asemenea preț alte modele capabile să ofere această facilitate. Ei bine, iată că Akira B12HU24F o face.

Modelul de față are în dotarea un display de tip LED, a cărui diagonală de 61 de centimetri face din acest televizor un model potrivit pentru o sufragerie mai micuță ori pentru un dormitor de dimensiuni mai reduse. Apreciem de asemenea și faptul că timpul de răspuns este unul de doar 6.5 milisecunde, precum și faptul că avem parte de un contrast nativ de 1000:1.

Unghiurile de vizibilitate deși nu sunt unele dintre cele mai bune, sunt destul de decente. Oricum, fiind un televizor de dimensiuni micuțe nu prea se recomandă a fi utilizat pentru a urmări filme sau meciuri de fotbal (ori alte compețitii sportive) alături de mai multe persoane și de la o distanță mare.

NI SE PUNE LA DISPOZIȚIE UN SET STANDARD DE CONECTORI!

Akira B12HU24F vine de asemenea și cu un set de conectori care poate fi considerat standard, fiind prezente câte unul pentru fiecare tip în parte. Așadar, avem în față intrările HDMI, USB 2.0, Scart (RGB), componetn, minijack-ul pentru căști și ieșirea audio RCA.

Televizorul Akira B12HU24F este unul care are dimensiuni destul de compacte, mai exact de 567 x 384 x 176 mm, iar consumul energetic al acestuia este unul destul de redus. Din punct de vedere al design-ului nu avem ceva ieșit din comun, fiind practic un aspect clasic pentru un astfel de model.

Mai găsim de asemenea pe lista specificațiilor și un sistem audio 2.0, format așadar din două difuzoare care au o putere de 3 W fiecare (nu sunt unele dintre cele mai puternice), precum și un tuner digital DVB-T, alături de slotul CI+.