CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Horizon 48HL810F este un model care face parte din categoria de TV-uri Smart, oferind funcții inteligente care au rolul de a-ți oferi accesul la întreg divertismentul disponibil online.

Prin intermediul lui Horizon 48HL810F vei fi la curent cu toate noutățile (știri, vreme și altele) și vei avea acces la o gamă diversă de aplicații și jocuri menite să îți ofere posibilitatea de a petrece timpul liber într-un mod cât mai plăcut.

Ai parte de distracție atât pe partea de imagini, cât și pe cea de sunet, pe lângă cele mai noi filme, seriele și emisiuni favorite tu având posibilitatea și să asculți cea mai nouă muzică a momentului.

Modelul de față este unul ideal și în cazul în care ai o pensiune sau un mic motel, fiind dotat cu funcția Advance Hotel TV Mode, aceasta făcând posibilă configurarea și setarea mai multor restricții. Printre opțiunile existente se numără cele care permit setarea ca anumite imagini să se afișeze la pornirea televizorului, restricționarea accesului la setări, se pot programa alarme de trezire sau se pot stabili limite ale volumului .

ARE O DIAGONALĂ GENEROASĂ ȘI OFERĂ PERFORMANȚE VIZUALE BUNE!

Horizon 48HL810F este creat în jurul unui ecran de tip Edge LED care măsoară 122 de centimetri în diagonală, acesta fiind capabil să afișeze imagini la o rezoluție Full HD, un contrast dinamic de 4000:1 și o luminozitate de 300 cd/mp. Lista cu specificații o completează tehnologia CME Dinamic (Clear Motion Engine): 200Hz, care face o treabă mai mult decât excelentă în mai multe scenarii diferite.

În ceea ce privește tehnologia amintită mai sus (și anume Clear Motion Engine) – pe care o întâlnim la mai multe televizoare, însă sub o altă denumire (vezi televizorul Samsung 48J5100) – precizăm că aceasta îți oferă posibilitatea de a te putea bucura de o imagine clară, cu mișcări fluide și naturale, scenele cu mișcări rapide fiind excelent redate, exact așa cum trebuie, ceea ce înseamnă că experiența de vizualizare în cazul filmelor de acțiune este una de top.

În privința sunetului trebuie să recunoaștem faptul că ne-am fi așteptat la ceva mai mult de atât, însă per total am fost mulțumiți și aici, livrarea sunetului realizându-se la o calitate decentă. Acest lucru se datorează sistemului audio de tip NICAM Stereo, fiecare difuzor având o putere de 8 W, precum și tehnologia Dolby Digital Plus încorporată.