CARACTERISTICI, FUNCȚII ȘI TEHNOLOGII

Ce ne pun de această dată danezii la dispoziție? Ei bine, Philips 22PFH4000 este un LED TV care are un ecran cu diagonala de 56 cm.

Această diagonala este completată de o rezoluție maximă a imaginii de 1920 x 1080 pixeli, așadar FullHD, lucrul acesta reprezentând, de altfel, punctul forte al acestui model.

De ce spun acest lucru? Pentru că există producători care la o diagonala sub 80 cm pur și simplu nu oferă televizoare cu rezoluție Full HD.

Philips 22PFH4000 este un televizor modern și foarte elegant în același timp, reușind să se integreze perfect în orice tip de încăpere hotărâm să-l folosim.

 

UN PREȚ EXCELENT, CALITATE EXCELENTĂ!

Mă pot declara foarte mulțumit de rezultat, Philips 22PFH4000 reușind să fie peste concurență la acest capitol. Nu pot ascunde faptul că nu mă așteptam la o profunzime atât de bună a negrului, iar contrastul s-a dovedit a fi și el unul excelent. Culorile au fost foarte bine reproduse, dând impresia de realism, iar luminozitate, în cea mai mare parte, a fost uniform distribuită pe ecran.

În cazul partidei de fotbal, respectiv celei de handbal, am observat că blur-ul este absent, iar fazele pline de acțiune au fost foarte fluid redate. Desigur, este un model LED cu diagonala de 56 cm, așadar era de așteptat o astfel de performanță.

Unghiurile de vizibilitate sunt și ele foarte bune, iar printre caracteristicile superioare de imagine se numără Digital Crystal Clear și 100 Hz Perfect Motion Rate, care fac o treabă excelentă împreună.

IMAGINI DE VIS, PERFECTE PENTRU O EXPERIENȚĂ PERFECTĂ!

Digital Crystal Clear este specifică celor de la Philips, și se asigură că tu vei beneficia de 69 de miliarde de culori, precum și de un contrast dinamic de 500.000:1. De cealaltă parte, Perfect Motion Rate, care are o valoare de 100 Hz, are rolul de a face exact despre ce v-am vorbit puțin mai sus: de a da acea fluiditate scenelor cu imagini redate rapid.

În privința experienței acustice, Philips 22PFH4000 este capabil să ofere doar strictul necesar. Fiind un televizor cu dimensiuni foarte reduse, nu putem avea mari așteptări la acest capitol. Bineînțeles, este creat special pentru încăperile mai mici, deci difuzoarele de 5 W sunt suficiente pentru a ne putea bucura de ceea ce urmărim la TV. În plus, vine cu mai multe caracteristici superioare, dintre care le amintim doar pe următoarele: Incredible Surround, Clear Sound, Auto Volume Leveller, Bass Control și Smart Sound.

Philips 22PFH4000 are un aspect foarte plăcut, care chiar îți face cu ochiul, ca să mă exprim așa, iar dimensiunile acestuia sunt de 512 x 308 x 35 mm, fără stand, respectiv de 512 x 317 x 112 mm, incluzând și standul.

În ceea ce privește conectivitate, găsim inclusiv un tuner digital DVB-T/C și un slot CI+, asta pe lângă cele două porturi HDMI, un port USB 2.0, o ieșire audio digitală (optică), o intrare PC (D-sub 15 pini) și excemplele pot continua.